Coffee at The Mirror Studio

by

Va povesteam intr-unul din articolele trecute cum ca am fost fericita castigatoare a unei sedinte de make-up realizate de catre draga noastra Laura Buturca, fondatoarea scolii de make-up The Mirror Makeup School (unde cele care doresc sa-si formeze o cariera in domeniu pot urma cursuri de make-up profesionist, insa si noi restul putem opta pentru un curs de auto-machiaj atat de util desi poate nu realizam). Insa pana ne hotaram noi sa urmam cursul putem beneficia de mana dibace a Laurei facandu-i o vizita la salonul The Mirror Studio. Aviz viitoarelor mirese!!!!
Pentru ca ne place sa imbinam utilul cu placutul ne-am adunat intr-o ploioasa duminica dimineata la The Mirror Studio si pentru o cafeluta cu croissant si multe zambete. Cum pe noi bloggerii de fashion si make-up artistii creativitatea ne defineste, mereu ne propunem sa avem cate o tematica la intalnirile noastre. Daca data trecuta, tematica a fost “vintage intr-o lume moderna” de data asta s-a propus “floral” si floral a fost.
Mini vacanta de Paste mi-am petrecut-o acasa la parintii mei unde de fiecare data cand ma duc imi place sa “cotrobai” prin dulapuri in cautarea de piese de mult uitate pentru a le reinventa, re aduce la viata sau in cautarea de piese vintage provenind din tineretea mamei mele. Uite asa am dat cu ochii peste aceasta minunata camasa din matase, provenind “din tineretea” mea si de care uitasem cu desavarsire. Pe loc mi-am amintit de tematica intalnirii noastre asa ca am si pus-o in bagaj de tema sa nu o uit cumva. Privind camasa m-am gandit sa dau o noua reinterpretare stilului gipsy, totodata m-a dus gandul si la ultimele colectii D&G cat si la portul traditional rusesc, in final am ales o imbinare intre cele 3.
Tot tinuta mea a reprezentat si sursa de inspiratie pentru machiaj, satule fiind cel putin pentru o zi ,de supraaprecierea machiajului smoky eye cat si de prea clasica dunga cu tus. Astfel ca, Laura a ales pentru mine acest machiaj spectaculos in tonuri de verde si serenity, pentru a nu trece totusi peste trendul anului. Fiind vorba de un machiaj atat de puternic pentru buze a ales o nuanta lejera.

Stiati ca forma ideala a sprancenei este atunci cand coltul in care se arcuieste spranceana este pe aceeasi linie cu pupila ochiului si o nara?

Eyebrow shape

Ce m-a incantat cel mai tare este ca desi toata viata am trait cu impresia ca fata mea este in forma de inima spre bucuria mea mi s-a confirmat ca forma fetei mele este ovala. Da, ovala! 🙂

Pana data viitoare ramaneti in tendinte!

Din Iasi cu dragoste!

Photo credits: Teodora Teodorescu

Professional-makeup4 Professional-makeup6 Machiaj Professional-makeup3 Machiaj Professional-makeup1 Professional-makeup5 Professional-makeup7 Professional-makeup9 Profssional-makeup Professional-makeup12 Professional-makeup10 Professional-makeup11 Professional-makeup14 Machiaj

1 Response
  • Lazar Adrian
    September 1, 2016

    Wow! Te-a facut sa arati ca o papusa!!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.