Summer Sales 2016 la Centrul Comercial Felicia

by

Buna dragele mele! Am o veste extraordinara pentru voi, Centrul Comercial Felicia a lansat aplicatia de fashion Summer Sales 2016.

Aplicatia a fost lansata in februarie 2016, in cadrul campaniei de reduceri „Tic! Tac! Vremea reducerilor a sosit!”. Vara aceasta, aplicatia a fost reluata pentru campania summer sales „Vara asta, fii in pas cu reducerile!”. Prin intermediul aplicatiei, vizitatorii pot accesa articolele vestimentare din magazinele centrului comercial direct din fata calculatoarelor personale si isi pot crea propriile tinute fashion, afland totodata preturile si magazinele unde pot articolele selectate.

Foarte important!!! Daca veti folosi aplicatia aveti sansa de a intra in concurs si de a castiga 2 vouchere x 200 RON la magazinul dm si 2 vouchere x 200 RON la magazinul Profihairshop. Extrageri ce vor avea loc pe 3 iulie respectiv pe 10 iulie. Tot ce trebuie sa faceti, este sa creati un colaj cu alegerile voastre vestimentare urmand pasii de mai jos. Garantez ca este distractiv 🙂

 1. Accesati link-ul aici ;
 2. Puteti opta pentru un fundal in ton cu tinuta sau in contrast cu aceasta. Paleta este foarte variata de la decoruri florale, pana la cele minimaliste, vintage sau cu accente cosmopolite;

Vogue

3. Selectati-va articolele preferate pentru a compune o tinuta;

Aplicatia de fashion

4. Pentru un plus de efect puteti adauga si elemente de decor;

CF 3 Summer Sales 2016

5. Va puteti personaliza colajul adaugand un text reprezentativ;

6. Mult asteptata inscriere in concurs la doar un share distanta.

Summer Sales Concurs

Va recomand cu toata increderea sa folositi aceasta aplicatie, eu una m-am indragostit de ea. Veti economisi timp si totodata veti fi la curent cu ultimele reduceri practicate de marile magazine.

Pana data viitoare ramaneti in tendinte!

Din Iasi cu dragoste!

2 Responses
 • Andreea T.
  June 28, 2016

  Nu stiam de aplicatia lor. Pare utila, am sa o incerc 🙂

 • Viktoriya
  June 29, 2016

  Such an amazing post! I do love sale!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.