Utopia Open for Beauty et GUINOT Institut

by

Sambata am fost foarte rasfatata la Utopia Open for Beauty. Pentru prima data am incercat un tratament cosmetic profesionist si nu unul oarecare ci unul de la GUINOT.

Dupa ce joi seara am participat la o prezentare a noului salon din Palas Iasi, mi-am spus ca ar fi o idee foarte buna sa le testez serviciile. Si pentru ca dupa 30 de ani trebuie sa acordam o atentie sporita ingrijirii tenului am optat pentru o procedura de Hydradermie Lift – tratament “Lifting Imediat”.

Utopia Open for Beauty

Produsele GUINOT sunt considerate de top pe piata, fiind chiar numarul 1 in centrele de infrumusetare din Franta. Precursor al ingrijirii anirid, GUINOT descopera si utilizeaza ingredienti activi din ce in ce mai performanti, cu efecte spectaculoase in privinta tineretii pielii. Astfel, Guinot a creat in premiera produse de ingrijire care contin cei 56 de Activi Biologici ai Mediului de Viata Celular. Acesti compusi biologici permit, in mediul de laborator, recrearea de tesut cutanat nou, indeosebi in cazul interventiilor asupra persoanelor care au seferit arsuri grave.

Trebuie retinut faptul ca GUINOT incredinteaza metodele sale de tratament celor mai bune saloane si celor mai bune esteticiene, astfel ca, fiecare esteticiana trebuie sa urmeze cursul de formare GUINOT.

Guinot Institut

Acum sa va povestec de ce am ales tratamentul Hydradermie Lift, in ce consta si care au fost rezultatele.

Am doua mari pasiuni moda si gatitul care vine la pachet cu mancatul. Si cum kilogramele in plus nu ma ocolesc nici pe mine, in ultimii ani din cauza unor ingrasari si slabiri repetate la care se mai adauga si frumoasa varsta de 30+ mi s-au lasat usor muschii fetei drept urmare mi s-au acentuat santurile nazogeniene. Hydradermie Lift reprezinta gimnastica facial de reantinerire a tenului si redare a tonusului pielii. Pana acum, tratamentele de “lifting” actionau asupra stucturii pielii, refacand epiderma si intarind derma.

Astazi, Hydradermie Lift actioneaza la un nivel mai profund, refacand trasaturile prin stimularea muschilor faciali.

Procedura se desfasoara in 3 pasi:

  1. Dupa o demachere si tonifiere se aplica un gel special pregatind pielea pentru DRENAJUL ANTI-IMBATRANIRE care se realizeaza cu ajutorul unor electrozi pentru drenaj. Acestia au rolul de a elibera in mod vizibil tensiunile, ameliorand circulatia cutanata si netezind trasaturile.
  2. STIMULAREA MUSCULARA – activeaza in mod specific muschii fetei, avand un effect tonic si de lifting natural chiar dupa incheierea tratamentului.
  3. MASAJUL DE RELAXARE favorizeaza circulatia subcutanata. Tenul devenind astfel mai ferm, regenerat si tonifiat.

Rezultatele sunt chiar vizibile inca de la prima sedinta. Aspectul fetei este intinerit, pielea mai ferma, trasaturile fetei sunt ridicate iar, conturul fetei redefinit.

Pentru rezultate de durata se recomanda repetarea procedurii cu regularitate! Frecventa insa, este diferita de la o persoana la alta.

Ca o nota personala, as mai adauga cum ca, rezultatele depind si de intensitatea pe care o puteti suporta. In cazul meu rezultatele au fost si mai bune pe partea stanga a fetei unde am avut un grad de toleranta mai ridicat decat pe partea dreapta.

Pana data viitoare ramaneti in tendinte!

Din Iasi cu dragoste!

Cosmetica Tonifiere Hydradermie Lift Lifting Masca faciala

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.